OGM'den KPSS'siz Kamu İlanı: 64 Şehre 274 İşçi Alımı Yapılacak

Orman Genel Müdürlüğü tarafından bir ilan yayımlandı. 1 Ekim 2020 tarihli kamu ilanında , 64 farklı şehirde çalıştırmak üzere kadrolu 274 kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. İlanın başvuru bilgileri ve detayları yazımızda.

OGM'den KPSS'siz Kamu İlanı: 64 Şehre 274 İşçi Alımı Yapılacak

OGM 274 işçi alacak.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda , farklı illerde istihdam etmek üzere 274 işçi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan yapılacak işçi alımında başvuru bilgileri ve detayları kamubulteni.com 'da.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatı bünyesinde istihdam etmek üzere yapılacak kamu işçisi alımında başvurular 5 Ekim 2020 günü başlayacak.

İşe alınmak isteyen adaylar, İŞKUR üzerinden başvurusunu yapacak. 

BAŞVURU DETAYLARI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamuilan sayfası üzerinden yayımlanan ilanda başvuru detaylarına şu şekilde yer verildi:

Adaylarda aranacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler İŞKUR açık iş ilanlarında belirtilecektir. Bu ilanlar 05- 09/10/2020 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yayımlanacaktır. İlanda belirtilen şartları taşıyan adaylar ilan süresince başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklardır. Sözlü ve Uygulamalı Sınava, iş ilanında belirtilecek kadro sayısının 4 (dört) katı kadar aday çağrılacaktır. Bu adaylar noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecektir. Kura yeri ve tarihi İŞKUR açık iş ilanında belirtilecek olup ilgili Orman Bölge Müdürlüğü internet sitesinden de ayrıca duyurulacaktır. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı tebligatla bildirim yapılmayacaktır. İlan edilecek tüm pozisyonların deneme süresi 4857 sayılı İş Kanunu uyarınca iki aydır. İşçi alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar ile Sözlü ve Uygulamalı Sınavın yeri ve tarihi Bölge Müdürlükleri internet sitesi üzerinden ilan edilecektir. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE İLLERE GÖRE SAYI DAĞILIMI


 

BAŞVURU

İlana başvurular 5 Ekim günü başlayacak. Başvuru ekranı açıldığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN