Kütahya Belediyesi İşçi Alımı İlanı Yayımlandı

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi.

Kütahya Belediyesi İşçi Alımı İlanı Yayımlandı

Kütahya Belediyesi işçi alacak.

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda en az en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan yapılan personel alımında başvurular 2 Nisan 2021 tarihine kadar  devam edecek. 

Alınacak adayların belediye başkanlığı bünyesinde geçici olarak istihdam edleceğine yer verilirken adayların 5 ay süreliiine belediyede çalıştırılacağına yer verildi.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Belediye ilanına baktığımızda alınacak adayların belediye bünyesindeki Özel Güvenlik ve Personel AŞ bünyesinde istihdam edileceğine yer verildi. 

- Güvenlik görevlisi

- Çöp toplama personeli

- Beden işçisi

- Muhasebeci

- Tekniker

- Taşıt operasyon sorumlusu

- Bilet Satış elemanı

- Elektrik Mühendisi

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

a) Türk vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c) Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

ç) Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

d) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak.

BAŞVURU

İlana başvuruda bulunacak adayların www.kutahya.bel.tr/isbasvuru.asp adresinden müracaatını yapması gerekmektedir.

İlan metni için TIKLAYIN