KPSS Şartı Yok TİGEM Bir İlan Daha Yayımladı: 596 İşçi Alımı Yapılacak

Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından TİGEM bünyesine kadrolu ve geçici işçi alımı yapılacağına yer verildi. Toplamda 596 işçi alımı için başvuru bilgileri yazımızda.

KPSS Şartı Yok TİGEM Bir İlan Daha Yayımladı: 596 İşçi Alımı Yapılacak

TİGEM bir ilan daha yayımladı: Toplamda 596 işçi alımı yapılacak.

Tarım İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ortaöğretim mezunları arasından 100 kadrolu , 496 geçici işçi alımı yapılacağına yer verildi. TİGEM 'in farklı şehirlerdeki teşkilatında istihdam etmek üzere yapılacak işçi alımında başvuruların 19 Ekim 2020 günü başlayacağı öğrenildi.

KAMU İLAN SAYFASINDA YAYIMLANDI

İki ilan da bugün Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamu ilan sayfası üzerinden yayımlandı. Yayımlanan ilanlara baktığımızda 14 farklı şehirde kamuya işçi alımı yapıldığı görüldü. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1) Türk Vatandaşı olmak.

2) 18 yaşını tamamlamış olmak.

3) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4) Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

5) Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmamak.

6) Türkiye İş Kurumu'nda (İŞKUR) ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibariyle belirtilen bölümlerden mezun olmak.

7) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak

KPSS ŞARTI YOK

TİGEM kamu işçisi alımında adaylardan KPSS puan şartı istenmeyecek. Başvurusunu yapmak isteyen adaylar, 19 Ekim tarihinden 23 Ekim tarihine kadar İŞKUR 'dan müracaatını yapacak. 

BAŞVURU BİLGİLERİ

100 kadrolu işçi alımı şu şekilde:

İlan metni için TIKLAYIN

496 İŞÇİ ALIMI

İlan metni için TIKLAYIN

BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN