Kocaeli Üniversitesi 132 İşçi Alımı Başvurusu Başladı

Kocaeli Üniversitesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunlarından işçi alımı yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımının başvuru bilgileri yazımızda.

Kocaeli Üniversitesi 132 İşçi Alımı Başvurusu Başladı

Kocaeli Üniversitesi 127 işçi alacak.

Kocaeli Üniversitesi işçi alımı başvurusu başladı. İŞKUR üzerinden yayımlanan duyuruda başvuruların başladığına , başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR üzerinden müracaatını yapması gerektiğine yer verildi. KPSS puan şartı olmadan yapılan personel alımında adaylar klinik destek elemanı, hasta ve yaşlı bakımı elemanı, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi.

BAŞVURU GENEL KOŞULLARI

- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

- 18 yaşını tamamlamış olmak.

- Son başvuru tarihi itibariyle, başvuru yapılacak kadrolarda belirtilen öğrenim düzeyinde bir okuldan mezun olmak ve istenilen diğer sertifika / belgelere sahip olmak.

- Kamu Haklarından Mahrum bulunmamak.

- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, (…)(1) zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara ya da terör örgütlerine üyeliği, mensubiyeti veya iltisak yahut bunlarla irtibatta bulunmamak.

- Adayların çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında ve görevini devamlı olarak yapmasında sakınca olmadığına dair durumunun tam teşekküllü hastaneden alınan sağlık raporu ile belgelendirmek.

- Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

- Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak.

KADRO DAĞILIMI

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları izleyerek müracaatını yapması gerekmektedir. 

https://esube.iskur.gov.tr/

İlana başvuru yapacakların yukarıdaki linke tıklaması ve iş arayan kısmından giriş yapması gerekmektedir. Açılan sayfada iş ilanları yazan yere tıklayın.

Daha sonra açılan sayfada işyeri unvanı yazan kısma PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ yazın ve ARA butonuna tıklayın.