HSK 60 KPSS ile ve KPSS'siz Kura ile İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-İŞKUR'dan En Az İlkokul

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kadrolu kamu işçisi alımı başvuru ekranı İŞKUR 'dan açıldı. İŞKUR başvuru ekranı ve kadrolu alımın detayları haberimizin devamında.

HSK 60 KPSS ile ve KPSS'siz Kura ile İşçi Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-İŞKUR'dan En Az İlkokul

HSK işçi alımı başvuru ekranı açıldı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu , Türkiye İş Kurumu aracılığıyla 45 işçi alımı için başvuruları almaya başladı. Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilanın ardından başvuru ekranı bugün açıldı ve kamu işçisi alımı için başvurular alınmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde işçi alımı başvuru ekranına yer verdik.

İLANLAR İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

İŞKUR 'da bugün yayımlanan ilanlar şu şekilde;

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU ŞARTLARI

HSK kamu işçisi alımına başvuru yapacak adayların en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Ön lisans ve lisans mezunlarından KPSS 60 şartı istenirken ilkokul ve lise mezunlarında herhangi bir sınav şartı aranmamaktadır.

  • Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmaları gerekmektedir.
  • Adayların Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli, iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamaları gerekmektedir.
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanı aranan taleplerde, ön lisans mezunları için; Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2018 yılında yapılan KPSS’den P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ

HSK kadrolu kamu işçisi alımı başvurusu internet üzerinden, İŞKUR Bölge Müdürlüklerinden ve Alo 170 'ten alınmaktadır. İnternet üzerinden kadrolu kamu işçisi alımına başvuru yapmak için aşağıdaki başvuru linklerini kopyalayın ve yeni sekmede açın.

Temizlik görevlisi başvuru ekranı:  >>>

https://goo.gl/RKNbUi

Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı  başvuru ekranı:  >>>

https://goo.gl/fz4Zpz

Elektrikçi  başvuru ekranı:  >>>

https://goo.gl/Ja5fWP

Şoför  başvuru ekranı:  >>>

https://goo.gl/VNwV6a

Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri  başvuru ekranı:  >>>

https://goo.gl/DjViLv

Bajçıvan  başvuru ekranı >>>

https://goo.gl/ZC4mPy

Linkleri kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan sayfa HSK işçi alımı başvuru ekranı.

TÜM KAMU İLANLARINDAN , MEMUR ALIMLARINDAN, PERSONEL ALIMLARINDAN VE POLİS - PÖH ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN