Hastanelere 5865 Sürekli İşçi Alımında Sevindiren Haber

Türkiye genelinde üniversite hastanelerine sürekli işçi alımı yapılacak. 5 bin 865 işçi alımında yaş şartı için son dakika gelişmesi yaşandı. Yayımlanan bir ilandaki 45 yaş şartı adayları sevindirdi.

Hastanelere 5865 Sürekli İşçi Alımında Sevindiren Haber

Hastanelere 5865 işçi alımı yaş sınıırnda sevindiren haber.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz ay bir açıklama yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada üniversite hastanelerine 14 bin 500 personel ve işçi alımı için kadro ihdasında bulunduklarını söyledi. Erdoğan yaptığı açıklamada üniversite hastaneleri bünyesine 5 bin 865 sürekli işçi alımı yapılacağı müjdesini verdi.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Fakrlı şehirlerde bulunan üniversite hastaneleri bünyesine yapılacak işçi alımında en çok alım, aşağıdaki kadrolara olacak:

- Temizlik Görevlisi,

- Güvenlik görevlisi,

- Beden işçisi.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Üniversite hastaneleri bünyesine yapılacak kadrolu işçi alımında başvuru genel şartları şu şekilde olacak:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak

- TCK 'da yer alan aşağıdaki suçalrdan, affa uğamış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar , Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk,zimmet, irtikap,rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık,sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığını aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

- Anayasal düzen ve bu düzenin işleyişine, özel hayat ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu ve uyuşturucu madde suçlarında dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma ve kovuşturma bulunmamak,

- Askerliği ile ilişiği olmamak ( yapmış olmak tecilli veya muaf olmak)

- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malüllük aylığı almamış olmak şartları aranır.

YAŞ ŞARTINDA İYİ HABER GELDİ

Kayseri Üniverstesi tarafıundan bir işçi alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda yaş şartının 45 'e çıkarıldığı görüldü. İşte ilandaki o yaş şartı:

Ancak bu karar tüm üniversiteler için geçerli değildir. Her üniversite, yaş şartını kendi belirliyor. En az 18 olan yaş şartı 35-45 olarak isteniyor.

Kayseri Üniversitesi 'nin yaş şartını 45 'e çıkarması ise on binlerce adayı sevindirdi.

SAĞLIK BAKANLIĞI ALIMINA BAŞVURAMAMIŞLARDI

On binlerce aday, 35 yaş şartı nedeniyle Sağlık Bakanlığı 'nın 14 bin işçi alımına müracaat edememişti. Bu adaylar , üniversite hastanelerinin personel alımında yaş şartının yüksek olmasını istiyor. Siz de bize talep iletmek ve ilan geldiğinde haberdar olmak için TIKLAYIN

İLANLAR YAYIMLANIYOR

Üniversite hastanelerine 5865 işçi alımı ilanları hazırlıkları başladı ve kısa vadede personel alımları yapılacak. İlanlardan bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN