ETİ Kadrolu 66 İşçi Alımı Yapacak-En Az Lise

ETİ tarafından DPB 'de bir ilan yayımlandı. Az önce yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu 66 işçi alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları ve başvuru tarihi haberimizde.

ETİ Kadrolu 66 İşçi Alımı Yapacak-En Az Lise

ETİ kadrolu işçi alacak.

ETİ Maden İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafındna bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından 66 kadrolu işçi alımı yapılacağına yer verildi. Proses İşçisi kadrosunda istihdam etmek üzere yapılan işçi alımında ilan metni şu şekilde;

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ, KIRKA BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ İLE EMET BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 66 SÜREKLİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 24, Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 30, ve Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) 12 olmak üzere toplam 66 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır.

Aşağıdaki tabloda belirtilen 66 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Altındağ Hizmet Merkezine 22.08.2019 tarih ve 28130 sayılı yazımız ile işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 27.08.2019 tarihinde yayımlanması istenilmiştir.

İlana başvuracak kadın-erkek diğer adaylar bu sayfada >>TIKLA KATIL

BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

ETİ tarafından yayımlanan ilanda 66 işçi alımı için başvuruların İŞKUR üzerindne alınacağına yer verildi. Bandırma, Emet ve Kırka 'ya yapılan 66 işçi alımı için başvurular 27 Ağustos 2019 günü başlayacak.

BAŞVURULAR EKRANI AÇILDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN