En Az İlkokul Mezunlarına Cumhurbaşkanlığı'nda KPSS'siz Kadrolu İş

Cumhurbaşkanlığı 'na en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılıyor. Kadrolu olarak yapılan personel alımında başvuru detayları , başvuru adresi ve özel şartları haberimizde.

En Az İlkokul Mezunlarına Cumhurbaşkanlığı'nda KPSS'siz Kadrolu İş

Cumhurbaşkanlığı 'na KPSS 'siz kadrolu işçi alınıyor.

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan farklı kadrolara yapılan personel alımında başvurular devam ediyor.

ALIMLAR 3 ŞEHRE

Yayımlanan duyurularda , alınacak personellerin İstanbul, Kocaeli ve Ankara 'da istihdam edileceğine yer verildi.  Alınacak adaylar güvenlik görevlisi, temizlik personeli ve fabrika işçisi kadrolarında istihdam edilecek. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

- T.C. vatandaşı olmak.

Kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamak.

- TCK 'nın 53 'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

İlkokul, lise ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında kadrolar ve her kadro için istenen özel şartlar şu şekilde;

FAHİŞ BAŞVURU ÜCRETİ

Adaylar önce yazılı sınava alacak. Aşağıdaki linkten başvurusunu yapan adaylar sanal pos üzerinden 175 TL olan başvuru ücretini yatıracak. Uygulama sınavı ücreti ise 50 TL.

https://millisaraylar.istanbul.edu.tr/auth

İlana başvuru yapmak için yukarıdaki linke gidin ve Kayıt Ol kısmından giriş yaparak sınav başvurunuzu yapın.

Güvenlik görevlisi kadrosuna başvuru yapacaklar yazılı sınava alınacak. Temizlik personeli alımında adaylar kura ile belirlenecek. 

Siz de başvuru yapacağınız kadroyu aşağıdaki yorum kısmından yazabilir diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

VERİLECEK MAAŞ

TÜM KAMU İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN