Darphaneye Para Basımı İçin KPSS'siz Personel Alımı Yapılacak

Darphane'ye ortaöğretim mezunu adaylar arasından işçi alımı yapılacağı açıklandı. Toplamda 16 işçi alımı için ilan duyurusu bugün yayımlandı. Başvuruya ilişkin detaylar yazımızda.

Darphaneye Para Basımı İçin KPSS'siz Personel Alımı Yapılacak

Darphane ve Damga Matbaası kadrolu işçi alacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından bugün bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda işçi kadrosunda istihdam etmek üzere 18 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’da, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. No:6 Cevizli Kartal adreslerinde bulunan işyerlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 2 kadro için toplamda 16 personel alımı yapılacağına yer verildi.

5 MATBAA İŞÇİSİ ALIMI

İş Alanı/Kadro Darphane/İşçi

Çalışma Yeri İstanbul

Öğrenim Durumu Ortaöğretim (Lise veya dengi)

Yaş Durumu İlan tarihi itibariyle 18 yaşından büyük olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak

Askerlik Durumu Askerlikle ilişiği bulunmamak

Deneyim 2 yıl mesleki deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek

Aranan özellikler Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, dikkatli ve düzenli çalışan.

11 BASKICI (PLASTİK) İŞÇİSİ

Açık pozisyon sayısı 11

İş Alanı/Kadro Darphane/İşçi

Çalışma Yeri İstanbul

Öğrenim Durumu Ortaöğretim (Lise veya dengi)

Yaş Durumu İlan tarihi itibariyle 18 yaşından büyük olmak.

Askerlik Durumu Askerlikle ilişiği bulunmamak

Deneyim T.C. Kimlik Kartı, Sürücü Belgesi, Pasaport veya diğer resmi kimlik belgelerinin güvenlikli basımı konularında en az 3 (üç) yıl deneyimi SGK kayıtları ile belgelemek veya akıllı kart üretim teknolojileri konusunda sertifika sahibi olmak.

Aranan diğer özellikler Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, dikkatli ve düzenli çalışan.

BAŞVURU TARİHİ

İlana başvurular bugün İŞKUR üzerinden başlayacak ve 19 Şubat günü sona erecek. Başvuru ekranı gün içinde esube.iskur.gov.tr adresinden açılacak. İlan metni için TIKLAYIN