Darphaneye KPSS'siz En Az Lise Mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu Başladı

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü bünyesine en az lise mezunu adaylar arasından koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. 20 güvenlik görevlisi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden başladı. Başvuru detayları ve başvuru şartları haberimizde.

Darphaneye KPSS'siz En Az Lise Mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Başvurusu Başladı

Darphaneye güvenlik görevlisi alınacak.

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü  tarafından Resmi Gazete ve İŞKUR 'da bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda En az lise mezunu adaylar arasından KPSS puan şartı aranmadan güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. KPSS puan şartı aranmadan yapılacak koruma ve güvenlik görevlisi alımında başvurular bugün başladı.

İstanbul’da, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No: 55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. No: 6 Cevizli Kartal adreslerinde bulunan Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün işyerlerine yapılacak koruma ve güvenlik görevlisi alımında adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde istihdam edilecek. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

1. Türk vatandaşı olmak.

2. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

3. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4. Askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış veya muaf olmak),

5. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile; Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak. Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.

6. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek

BAŞVURULAR BAŞLADI

Darphaneye yapılacak güvenlik görevlisi alımında başvurular bugün başladı. Başvuru yapmak isteyen adayların esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir. 

İŞKUR e sube sayfasına gittikten sonra iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra İŞ İLANLARI linkine tıklayın ve son olarak iş arama sayfasında İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyip ARA butonuna tıklayın.

Memur alımı ilanları için TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA