Çaykur İşkur'dan 830 İşçi Alımı Yapacak 2020

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı. Son dakika açıklamasında Çaykur 830 mevsimlik işçi alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar.

Çaykur İşkur'dan 830 İşçi Alımı Yapacak 2020

Son dakika haberi: Çaykur 830 işçi alımı yapacak. 

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada mevcut fabrikalardaki eksik personeli tamamlama , yeni açılacak fabrikalardaki istihdam açığını kapatmak için mevsimlik işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

Konu ile ilgili Çaykur tarafından bir yazılı açıklama yapıldı. ÇAYKUR'dan yapılan yazılı açıklamada Çaykur işçi alımının İŞKUR aracılığıyla yapılacağına yer verildi. 

Yazılı açıklamada  "2020 yılı için yeni açılacak Fındıklı Fabrikası ve diğer eksik olan bazı işletmeler için mevsimlik tahmil, tahliye işçisi alımı uygulanacak olup, müracaatlar mevzuat gereği İş-Kur aracılığı ile alınacaktır. Bilahare noter tarafından kura çekimi ile alımlar uygulanacaktır." ifadelerine yer verildi.

İşte ÇAYKUR'dan yapılan resmi açıklama:

İLLERE GÖRE SAYI DAĞILIMI

Çaykur tarafından yapılan açıklamada 830 mevsimlik işçi alımının illere göre sayı dağılımına şu şekilde yer verildi:

Rize'de 617,

Trabzon'da bölgesi 132,

Artvin'de 80

Giresun'da 1 kişi

İlana başvuru yapacaklarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

BAŞVURULAR İŞKUR 'DAN

Çaykur mevsimlik işçi alımı başvurusu İŞKUR aracılığıyla yapılacak. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN