ÇAYKUR 830 İşçi Alımı Başvuru Şartları ve Tarihi Açıklandı

ÇAYKUR tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 830 mevsimlik işçi alımı başvuru şartlarına ve başvuru tarihlerine yer verildi. Kura ile en az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılacak işçi alımında başvuru detayları haberimizde.

ÇAYKUR 830 İşçi Alımı Başvuru Şartları ve Tarihi Açıklandı

Çaykur 830 işçi alımı başvuru şartları ve tarihi açıklandı.

ÇAYKUR tarafındna önceki gün bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda mevsimlik işçi alımı yapılacağına yer verildi. Toplamda 830 işçi alımı yapılacağının açıklanmasının ardından beklenen duyuru geldi ve başvuru şartları ile başvuru tarihleri açıklandı. 

730 GEÇİCİ BEDEN İŞÇİSİ ALIMI

Normal statüde çalıştırılacak 730 beden işçisi alımı başvuru şartları şu şekilde:

- 18- 50 yaş aralığında,

- Erkek,

- En az İlkokul mezunu,

- Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet etme.

90 ESKİ HÜKÜMLÜ VE ENGELLİ İŞÇİ ALIMI

Engelli ve eski hükümlü işçi alımı duyurusu ise şu şekilde:

"4857 sayılı İş Kanununun 30’uncu maddesi gereğince çalıştırılması gereken Engelli ve Eski Hükümlü işçi kontenjanlarımızdaki noksanlığın tamamlanması için Rize İline bağlı işyerlerimiz için Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğüne 35 Engelli 17 Eski Hükümlü, Trabzon İline bağlı işyerlerimiz için Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğüne 9 Engelli 3 Eski Hükümlü, Artvin İline bağlı işyerlerimiz için Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğüne 3 Engelli 2 Eski Hükümlü, Giresun İline bağlı işyerlerimiz için Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğüne 1 Eski Hükümlü olmak üzere, toplam 47 Engelli 23 Eski Hükümlü geçici işçi noter kurası ile işe alınacaktır.

BAŞVURU TARİHLERİ AÇIKLANDI

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda , başvuruların 24 Şubat 2020 günü başlayacağı ve 28 Şubat 2020 'de sona ereceğine yer verildi. Başvurular İŞKUR il müdürlüğünden ya da işkur resmi internet adresi üzerinden yapılacak. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KURA İLE İŞÇİ ALINACAK

ÇAYKUR tarafından yapılan açıklamada , işe alınacak işçilerin kurar ile belirleneceğine yer verildi. 

730 işçi alımı için kura ve işe başlama duyurusu şu şekilde:

İşe alınacak işçiler, 17 Mart 2020 Salı günü saat 10.00 de Rize/Kalkandere Polis Meslek Yüksekokulu salonunda, 18 Mart 2020 Çarşamba günü saat 13.00 de Trabzon/Of kapalı spor salonunda, 19 Mart 2020 Perşembe günü saat 13.00 de Artvin/Hopa kapalı spor salonunda İŞKUR nihai listeleri esas alınarak noter huzurunda yapılacak olan kura çekimiyle belirlenecektir. İşe girmeye hak kazanan işçiler talep ettikleri işyerine 2020 yaş çay kampanyası açılışından itibaren işe başlatılacak, işe başlamayan veya istenen belgeleri ibraz edemeyenlerin yerine yine noter kura sıralamasında belirlenen yedek listedeki sıralamaya göre işyerine tahsis edilen sayı kadar işçinin işe başlaması sağlanacaktır. İşe başlatılan işçilerin tescil işlemleri işyerinin bağlı bulunduğu İş Kur İl Müdürlüğünce yapılacaktır.

   Yapılacak Noter Kurası sonunda işe girmeye hak kazanan işçi adaylarından aşağıdaki belgeler istenecektir.

1- İşe girmek istediğini belirten dilekçe,

2- İş Kurumu İl Müdürlüğünden almış olduğu gönderme belgesinin aslı,

3-T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopisi,

4- Diploma aslı veya fotokopisi,

5- Çalışmasına engel teşkil edecek bedensel özrü olmadığına dair sağlık raporu.

6- Adli sicil kaydı 

90 Engelli ve Eski Hükümlü İşçi Alımı Kura ve İşe Başlama Duyurusu Şu Şekilde:

İşe alınacak işçiler noter huzurunda çekilecek kura sonucunda belirlenecektir. Kura çekimi Rize ve Giresun İli için 17 Mart 2020 Salı günü saat 10.00’da Rize /Kalkandere Polis Meslek Yüksekokulu salonunda, Trabzon İli için 18 Mart 2020 Çarşamba saat 13.00’de Trabzon/Of kapalı spor salonunda, Artvin İli için 19 Mart 2020 Perşembe günü saat 13.00’de Artvin/Hopa kapalı spor salonunda gerçekleştirilecektir. 

İlana başvuru yapacaklarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL