BOTAŞ Büro Personeli Alımına Sadece O Bölümlerden Mezun Adaylar Başvurabilir

BOTAŞ'a yüzlerce yeni personel alımı yapılıyor. Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün personel alımı için başvuru süreci devam ediyor. Başvurusunu gerçekleştiren adyalar BOTAŞ personel alımı başvuru sonuçları için bekleyişini sürdürürken, henüz başvuru yapamayan adaylara da 4 Ocak'ta başvuru sürecinin sona ereceğini hatırlatalım. BOTAŞ tarafından yayımlanan ilanın detaylarına aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

BOTAŞ Büro Personeli Alımına Sadece O Bölümlerden Mezun Adaylar Başvurabilir

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdürlüğü'nün personel alımı için başvuru sürecinde sona geliniyor. BOTAŞ tarafından yayımlanan resmi duyuruda kuruma 198 işçi alımı yapılacağı belirtilmiş, kadro dağılımı da ilgili duyuruda yer almıştı. Başvuru kılavuzu ve kadro dağılımına sayfanın altındaki bağlantıya tıklayarak erişim mümkün. İlgili duyuruda büro personeli alımlarının yapılacağı yerler ve başvuru şartları da yer aldı. BOTAŞ , Petrol İşletmeleri Bölge Müdürlüğü (Adana) , Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı (Ankara) , 1. Hukuk Müşavirliği (Ankara), Mali İşler Daire Başkanlığı (Ankara) için büro personeli alımları yapacak. Başvurular İŞKUR resmi internet sayfasından ya da İŞKUR Müdürlüklerinden yapılabilecek. Başvuru sonuçları açıklandığı anda www.kamubulteni.com olarak siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz. Diğer kamu personeli alımları ve gündemdeki haberleri yakından takip etmek için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bülteni'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.

 
BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla adayların belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir.
  • İŞKUR’da bildirilen nihai listede yer alacak adaylara evrak teslim ve sözlü sınav tarihi www.botas.gov.tr adresinde duyurulacak olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
  • İşe başlatılan işçilerin deneme süresi 30 gündür.
  • İşe başlayan işçiler, 3 yıl boyunca nakil isteğinde bulunamayacaktır.
  • İlana müracaat eden adayların 01.01.2019 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları (01/01/1984 tarihinden sonra doğanlar) gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların İşletme Yönetimi, Bilgi Yönetimi, Muhasebe, Aşçılık, Lojistik ve Adalet bölümlerinden mezun olmasının yanı sıra ilgili ek şartları da yerine getirmesi gerekli.

HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNE BÜRO PERSONELİ ALIMI

MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI'NA BÜRO PERSONELİ ALIMI

PETROL İŞLETMELERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

BOTAŞ PERSONEL ALIMI HAKKINDA TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN.pdf

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA