81 Şehre 1000 İşçi Alımı Yapılacak-Başvuru İŞKUR'dan Başlıyor

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az ilkokul mezunu adaylar arasından 81 şehre işçi alımı yapacak. KPSS 'siz ve 60 KPSS ile yapılacak işçi alımı için ilan bu hafta geliyor.

81 Şehre 1000 İşçi Alımı Yapılacak-Başvuru İŞKUR'dan Başlıyor

1000 işçi alımı başvurusu başlıyor.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı en az ilkokul mezunu adaylar arasından 1000 işçi alımı yapacak. 81 şehirde bulunan Çalışma İl Müdürlükleri bünyesinde çalıştırılacak işçiler kadrolu olarak istihdam edilecek. 

BAKAN AÇIKLADI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konu ile ilgili geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada "1000 ASDEP personeli alımı için ilanımız bu hafta yayınlanacak ve gelecek haftaya başvurularımızı almaya başlayacağız. Ayrıca 2313 sözleşmeli, 322 kadrolu personel alımımız ÖSYM tarafından duyurulacak ve başvurular da alınmaya başlanacak. İŞKUR üzerinden de 1000 işçi alımı ile ilgili ilan önümüzdeki hafta İŞKUR tarafından yapılacak." dedi. 

Bakan Selçuk bu açıklamayı 19 Kasım 2019 Salı günü yaptı. Bu açıklama sonrası işçi alımı ilanı bu hafta yayımlanacak ve alım İşkur aracılığıyla yapılacak.

İlanı bekleyen kadın erkek adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

1000 işçi alımında başvuru genel şartları şu şekilde olacak:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- TCK 'nın 53 'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

- Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş , yedek sınıfa geçirmiş,

- İlkokul ve lise mezunu işçi alımları kura ile yapılır,

- Lisans ve ön lisans mezunu kadrolara ise KPSS 60 puan şartı ile işçi alımı yapılacak.

İLAN GELİYOR

Bu açıklama sonrası gözler bu haftaya çevrildi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu hafta 1000 işçi alımı ilanı yayımlayacak ve başvurularu İŞKUR aracılığıyla alacak. Alım yapılacak kadrolar henüz açıklanmadı.

İLAN GELDİĞİ ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN