5 Bakanlık ve Belediyeler Sınavsız 6910 Personel Alımı (Adalet, MEB, Sağlık, Spor, Tarım)

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanan ilanlarda mezuniyet ve sınav şartı olmadan 6910 personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

5 Bakanlık ve Belediyeler Sınavsız 6910 Personel Alımı (Adalet, MEB, Sağlık, Spor, Tarım)

Son dakika haberi: TYP kapsamında 6910 personelalımı yapılıyor.

İŞKUr 'da yayımlanan Toplum Yararına Program personel alımları ile Türkiye genelinde birçok ile mezuniyet şartı olmadan binlerce personel alımı yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz gün Aralık ayında istihdam seferberliği başlatacaklarını söyledi. Erdoğan 'ın açıklamasının ardından İŞKUR TYP ilanları art arda yayımlanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta yayımlanan ve Kamubulteni.com olarak adaylara aktardığımız ilanların ardından yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan yeni ilanlar ile farklı illerde Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Spor Bakanlığı, Tarım Bakanlığı 'nın İl Müdürlükleri ile Belediyeler bünyesine 6910 adet yeni personel alımı yapılacağına yer verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

TYP ilanlarına başvuru yapmak için adayların Türkiye İş Kurumu 'na kayıtlı olması ve işsiz olması gerekmektedir. 18 yaşını geçmiş olan adaylar arasından yapılacak personel alımında adayların AÖF haricinde öğrenci olmaması gerektiğine yer verildi. Emekli ve malulluk maaşı almayan adaylardan yapılacak alımda adayların Türkiye Cumhuriyeti atandaşı olması gerektiğine yer verildi.

GEÇİCİ ALIM

Söz konusu alım ile adaylar kamu kurumları bünyesinde 6 aysüreliğine geçici olarak çalıştırılacak. Adaylara asgari ücret verilecek ve diğer sosyal haklar da devlet tarafından karşılanacak. 

YAYIMLANAN İLANLAR

Diğer ilanlara ve başvuru sayfasına aşağıdaki adımları takip ederek ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru için aşağıdaki adımları takip edin.

1. Aşağıdaki bağlantı adresini yeni sekmede açın.

https://esube.iskur.gov.tr

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın.

3. Aşağıdaki resimlerdeki adımları takip edin.

YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara