3 İtfaiye Eri Alımı Başvurusu Bugün Başladı

İtfaiye eri kadrosuna lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından 3 yeni personel alımı için başvurular bugün başladı.

3 İtfaiye Eri Alımı Başvurusu Bugün Başladı

Lisans ve Ön lisans mezunu itfiaye eri alımı başvurusu bugün başladı.

Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliği tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan ilanda , lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından 3  zabıta memuru alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvurular bugün başladı. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacak itfaiye eri alımında başvuru detayları haberimizde.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların, Türk vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum bulunmaması, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmaması, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması gerekmektedir.

Bu şartların yanı sıra adayların tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olması ve C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

1 İtfaiye eri alımı: Acil yardım ve Afet Yönetimi lisans bölümünden mezun olmak , C sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve KPSS P3'ten en az 70 almış olmak.

2 İtfaiye eri alımı: İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans programlarının birinden mezun olmak C sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve KPSS P93 puan tründen en az 70 almış olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte 21 Ocak tarihine kadar Birliğin Hizmet binasında itfaiye müdürlüğü ( Karadeniz Sahil Yolu Ardeşen/ RİZE) adresine şahsen yapılacak.

  • Başvuru Formu,
  • Nüfus cüzdanı  fotokopisi,
  • Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği
  • Adli sicil belgesi, e
  • İkametgah belgesi,
  • Diploma veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği,
  • KPSS sonuç belgesinin çıktısı,
  • Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya noter onaylı örneği
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyan,
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA