Sahil Güvenlik Devlet Memuru Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-İşte E Devlet Sayfası İş Başvurusu

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2020 yılı devlet memuru alımı için başvuru ekranı açıldı ve en az lise mezunu adayların başvuruları alınmaya başladı. 9 kadroya yapılan personel alımında başvuru bilgileri ve başvuru adımları yazımızda.

Sahil Güvenlik Devlet Memuru Alımı Başvuru Ekranı Açıldı-İşte E Devlet Sayfası İş Başvurusu

Sahil Güvenlik devlet memuru alımı başvurusu başladı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada 2020 yılı devlet memuru alımı başvurusunun başladığına yer verildi. En az lise mezunları arasından yapılacak memur alımında başvurular e devlet kapısı üzerindne, Sahil Güvenlik Komutanlığı iş başvurusu ekranından alınmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda başvuruların nasıl yapılacağına , başvuru adımlarına, alım yapılacak kadrolara ve detaylara yer verdik.

Sahil Güvenlik Komutanlığında istihdam edilmek üzere “Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” hükümleri doğrultusunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak yapılacak devlet memuru alımında adaylar 9 kadroda istihdam edilecek. Çevre Mühendisi, Makine Mühendisi, Yüzme Öğretmeni, Eğitim Geliştirme Uzmanı, Spiker, Radyo ve Televizyon Uzmanı, Uzman, Avukat ve Hizmetli kadrolarına alım olacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

- Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (05 Ocak 2003 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2021 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1986 ve daha sonra doğanlar başvurabilir).

- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışmamış olmak ve sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak

- Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumlu olmak

ALIM YAPILAN KADROLAR - KPSS VE MEZUNİYET ŞARTI

Bilgi alış verişi için TIKLAYIN

BAŞVURU EKRANI AÇILDI

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından duyurulan ilanda başvuruların 28 Aralık günü saat 14.00 'da başlayacağına yer verildi. Başvuru saati geldi ve e Devlet kapısı üzerinden müracaatlar alınmaya başladı.

https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu

Başvurusunu yapmak isteyen adayların yukarıdaki başvuru linkini kopyalaması ve yeni sekmede açması gerekmektedir. Açılan sayfada KİMLİĞİMİ DOĞRULA butonuna tıklayın. Daha sonra kimlik numaranız ve e devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza aşağıdaki ekran çıkacak. Bu ekranda işaretlenen sağ üst köşedeki yeni başvuru linkine tıklayın.

Daha sonra iş ilanı için başvuru sayfsını göreceksiniz.

Bu sayfada bilgilerinizi girerek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

YENİ İLANLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN