Polis ve Bekçi Alımında Sayı Arttı Ama! Pa.edu.tr Bekçi Başvuru Sayfası Hala Açılmadı

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın Bekçi alımı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bekçi alımı başvuru işlemleri pa.edu.tr adresinden yapılacak. İşte başvuru detayları

Polis ve Bekçi Alımında Sayı Arttı Ama! Pa.edu.tr Bekçi Başvuru Sayfası Hala Açılmadı

Bekçi Alımı ve Polis Alımında Sayı Değişti Ama Başvuru Sayfası Hala Açılmadı

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından daha önce 8 bin olarak açıklanan çarşı ve mahalle bekçisi alımıyla ilgili kontenjanda düzenlemeye gidilerek, sayı 8 bin 187'ye çıkarılırken, POMEM kapsamında daha önce 10 bin yapılacağı belirtilen polis alımlarının da 15 bine çıkarıldığı açıklanmıştı.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURU TARİHİ VE ŞARTLARI AÇIKLANDI>>> DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

TAKİP ET, İLKOKUL , ORTAOKUL, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN PERSONEL ALIM HABERLERİNİ KAÇIRMA!

İLAN İÇİN HEYECANLI BEKLEYİŞ YERİNİ UMUTSUZLUĞA BIRAKIYOR...

Fakat tüm bu gelişmelere rağmen çarşı ve mahalle bekçisi alım ilanı hala yayımlanmış değil. Son olarak 4 Mart 2019 tarihinde bekçi alımına dair duyuru yayımlanmış,"772 sayılı Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kanunu ile Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliği kapsamında; Emniyet Hizmetleri Sınıfında Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak 81 İl Valiliğinde istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okul mezunu toplam 8.000 erkek Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapılacaktır. Alıma ilişkin esaslar, il kontenjanları ve başvuru şartları önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur"  ifadelerine yer verilmişti. Kontenjanda dün değişiklik yapıldı. Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımıyla ilgili dün siteye giren adaylar sayının 8 bin 187'ye çıktığını gözlemledi.  

Bu arada Jandarma'dan personel alımı bekleyen adayları yakından ilgilendiren duyuru geldi. Jandarma Genel Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı kılavuzu yayımlandı, yayımlanan kılavuzda başvuruların 19 Mart'ta başlayacağı belirtildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA