Jandarma-MSB-EGM 16 Bin 445 Personel Alıyor (Kolluk Kuvveti ve Askeri Personel Alımı)

Milli Savunma Bakanlığı, EGM ve Jandarma Genel Komutanlığı en az ilkokul mezunu adaylar arasından 16 bin 445 polis ve askeri personel alımı yapıyor. İşte MSB-EGM ve Jandarma 'nın kolluk kuvveti ve askeri personel alım ilanları.

Jandarma-MSB-EGM 16 Bin 445 Personel Alıyor (Kolluk Kuvveti ve Askeri Personel Alımı)

MSB, EGM ve Jandarma Genel Komutanlığı askeri personel alımı yapıyor.

Kamu kurum ve kuruluşları , en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımlarını sürdürüyor. Yayımda olan ilanlara baktığımızda Milli Savunma Bakanlığı en az ilkokul mezunu adaylar arasından 13 bin sözleşmeli er , Polis Akademisi Başkanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin kadın polis memuru , Jandarma Genel Komutanlığı ise 445 subay alımı yapıyor. 

Başvurusu internet üzerinden devam eden ilanlara bu haberimizde yer verdik.

BİNLERCE GENÇ POLİSLİK VE ASKERİYE HAYALİ KURUYOR

Türkiye genelinde yüz binlerce genç , asker ve polis olmak istiyor. Polislik ve askeriye hayali kuran adaylar için başvuru detayları şu şekilde;

EGM LİSANS VE ÖN LİSANS MEZUNU POLİS ALIYOR

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan 24. dönem POMEM duyurusunda , lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından 3 bin kadın polis memuru alımı yapılacağı bildirildi. 4 yıllık üniversite mezunu olan kadın adaylararasından 2500, 2 yıllık üniversite mezunu olan adaylar arasından da 500 kadın polis alınacak. Lisans için KPSS 60, ön lisans mezunları için ise KPSS 70 şartı aranmaktadır. 

Başvurusu  detayları için TIKLAYIN

Kadın-erkek diğer polis adayları ile bilgi alış verişi ve sohbet için TIKLAYIN

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI SUBAY ALIMI YAPIYOR

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda , farklı branşlarda istihdam etmek üzere 445 subay alımı yapılacağı bildirildi. 

Alıma dair breanş dağılımı şu şekilde;

Jandarma subay alımı başvurusu 29 Nisan tarihine kadar alınacak.

Jandarma subay alımı başvuru detayları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI SÖZLEŞMELİ ER ALIMI YAPIYOR

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan duyuruda , sözleşmeli er pozisyonunda istihdam etmek üzere en az ilkokul mezunu adaylar arasından 13 bin sözleşmeli er alımı yapılacağı bildirildi. 

Askerlik şartı olmadan yapılan sözleşmeli er alımında başvurular 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Başvuru detayları ve ekranı için TIKLAYIN

TÜM KAMU İLANLARINDAN, ASKER, UZMAN ERBAŞ ALIMINDAN, POLİS, PÖH, JÖH ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN