EGM En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımladı

EGM en az lise mezunu adaylar arasından personel ve memur alımı yapacağını duyurdu. 4 kadroya yapılan 84 personel alımında ilan az önce geldi. Başvuru tarihi, şartları ve detayları haberimizin devamında.

EGM En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı İlanı Yayımladı

EGM personel alımı ilanı yayımladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü , Devlet Personel Başkanlığı resmi internet adresi üzerinden bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi.

KADRO DAĞILIMI

EGM tarafından DPB 'de yayımlanan duyuruda alım yapılacak kadrolara şu şekilde yer verildi:

10 sosyolog,

60 psikolog,

9 aşçı

5 hizmetli.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

EGM'nin  4 kadroya yaptığı personel alımına başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak

- Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)

- Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak

AŞÇI ALIMI

Başvuru tarihi: 20/01/2020 – 24/01/2020

HİZMETLİ ALIMI

Başvuru tarihi: 27/01/2020 – 31/01/2020

PSİKOLOG ALIMI

Başvuru tarihi: 06/01/2020 – 10/01/2020

SOSYOLOG ALIMI

Başvuru tarihi: 13/01/2020 – 17/01/2020

BAŞVURU

İlanlara başvurular , yukarıda belirtilen tarihlerde, Kimlik belgesi,  Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf,  İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti (diploma/mezuniyet belgesinin aslının ibraz edilmesi durumunda, fotokopisi onaylandıktan sonra iade edilecektir. Diploma ve mezuniyet belgesi haricindeki belgeler kabul edilmeyecektir.)  Başvuru yapan adaylar en fazla 1 tercihte bulunabileceklerdir.  KPSS Sonuç belgesinin internet çıktısı örneği ile birlikte bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat başvuracaklardır.

BAŞVURULAR BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN