EGM 21 Şehre Kadrolu Hizmetli Alacak-Başvurular Başlıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü 21 farklı şehre , lise mezunu adaylar arasından kadrolu hizmetli alımı yapacak. POMEM'lere, Özel Harekat Daire Başkanlığına ve diğer Daire Başkanlıklarına yapılan alımda başvurular 4 Şubat günü başlıyor. Başvuru detayları haberimizde.

EGM 21 Şehre Kadrolu Hizmetli Alacak-Başvurular Başlıyor

EGM kadrolu hizmetli alımı başvurusu başlıyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolu hizmetli alımı için başvurular başlıyor. Geçtiğimiz ay yayımlanan duyurularda , lise mezunu adaylar arasından hizmetli kadrosuna personel alımı yapılacağına yer verildi. Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği çerçevesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında yapılacak hizmetli alımında başvuru şartları ve detaylar kamubulteni.com 'da.

ALIM YAPILAN ŞEHİRLER-MEZUNİYET-KPSS ŞARTI

EGM tarafından yayımlanan ilanda hizmetli alımı kadrosuna yapılan alımda illere göre dağılım ve diğer özel şartlar şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

21 farklı şehre yapılan kadrolu hizmetli alımına başvuru yapmak isteyen adayların , yukarıdaki özel şartların yanı sıra aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir. 

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,
  • Atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1 de belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak
  • Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sözlü/uygulamalı sınav sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)
  • Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ

Kadrolu hizmetli alımına başvurular , 4 Şubat günü başlayacak. 81 İlde bulunan Emniyet Müdürlükleri Personel Şube Müdürlükleri aracılığıyla yapılabilecek başvurular 8 Şubat Cuma gününe kadar alınacak. 

İlan metni için Tıklayın

Başvurular başladığı anda bildirimle haberdar olmak , tüm kamu ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN