Astsubay ve Polislikte KPSS Puanı Şartı 2020 (POMEM Polis Alımı-TSK Jandarma Astsubay Alımı)

Ön lisans KPSS sonucunun açıklanmasının ardından adaylar , sınavdan aldıkları puanla astsubaylık ve polisliğe başvuru yapıp yapamayacaklarını araştırmaya başladı. İşte polislik ve astsubaylıkta KPSS puan şartı.

Astsubay ve Polislikte KPSS Puanı Şartı 2020 (POMEM Polis Alımı-TSK Jandarma Astsubay Alımı)

Ön lisans KPSS sonucu sonrası polislik ve astsubaylık puanı merak ediliyor.

Ön lisans KPSs sonuçları açıklandı. Az önce sonuçların açıklanmasının ardından geçerli bir puan alan adaylar, polis ve astsubay alımının kaç KPSS ile yapıldığını araştırmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda astsubay ve polis alımında KPSS puan şartı detayına yer verdik.  İlanlar yayımlandığında haberdar olmak için TIKLAYIN

TSK ASTSUBAY ALIMI

Her sene TSK astsubay alımı yapmaktadır. Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Milli Savunma Üniversitesi bünyesine yapılan astsubay alımında adaylardan 60 puan istenir. TSK astsubay alımının önümüzdeki ay yapılması bekleniyor. 

JANDARMA ASTSUBAY ALIMI

Jandarma astsubay alımında da adaylardan 60 puan istenir. Bu sene Şubat ayında ilana başvurular alınmıştı. Yeni dönem astsubay alımının 2021 Şubat ayında yapılması bekleniyor.

POLİS ALIMI

Ön lisans mezunları POMEM polis alımına başvuru yapabilir. POMEM polis alımında adaylardan 65 KPSS puan şartı istenir. 

POLİSLİK VE ASTSUBAYLIK İLANLARI GELDİĞİNDE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN