Meteoroloji Uyardı 33 İlde Kar Yağışı İşte O İller

Yurdu etkisi altına alan soğuk hava ile birlikte kar yağışı da başladı. Meteoroloji’den gelen son tahminlere göre başta Doğu Anadolu ve İç Anadolu olmak üzere 33 ilde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Uyardı 33 İlde Kar Yağışı İşte O İller

Türkiye’nin beklediği yağışlar gelmeye başladı. Özellikle soğuk havaların yurdu etkisi altına almaya başladığı bu günlerde kar yağışı haberleri de Meteorolojiden gelmeye başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuna ilişkin son değerlendirmelerini paylaştı. Buna göre ülke genelinin çok bulutlu, Marmara, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Ardahan hariç), Güneydoğu Anadolu’da bazı yerlerin yağışlı geçmesi bekleniyor.

33 İlde Kar Yağışı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 33 ilde kar yağışı uyarısında bulundu. . Meteoroloji’den yapılan tahminlere göre; Van, Hakkari, Ağrı, Iğdır, Bitlis, Muş, Kars, Erzurum, Amasya, Tokat, Sivas, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Bingöl, Kayseri, Niğde, Konya, Aksaray,  Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale, Çorum, Çankırı, Kastamonu, Ankara, Eskişehir, Karabük, Bolu ve Bilecik illeri için kar yağışı uyarısında bulundu.

5 Günlük Hava Tahmin Raporu

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /