23 Şubat Hadi Digitürk Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Devre Arasında Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Transfer Olan Futbolcu

Gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi, bugün 3 yarışma yapacak. Yarışmalar öncesi Hadicilere joker kodu dağıtılacak. Hadi 22.00 yarışması ipucu sorusu yayınlandı.

23 Şubat Hadi Digitürk Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Devre Arasında Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Transfer Olan Futbolcu

Hadi 23 Şubat günü üç yarışma şeklinde yapılacak.

Telefonlar üzerinden canlı şekilde oynanan bilgi yarışması Hadi, her gün on binlerce TL para dağıtmaya devam ediyor. Gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi , bugün üç ayrı yarışma ile gerçekleştirilecek.

Saatler 19.30 'u gösterdiğinde Ailece Hadi yapılacak. Ceyda Düvenci 'nin sunumu ile yapılacak yarışmada 10 bin TL para ödülü dağıtılacak. 

İPUCU SORUSU

Ailece hadi bugün 19.30'da
İpucumuz antik dünyanın 7 harikasından geliyor...Bunlar tamamı insan tarafından inşa edilmiş, olağanüstü güzellikte antik yapılardır. Ne yazık ki bir tanesi hariç tüm bu yapılar yangın ve deprem gibi nedenlerle yok olmuşlar... Peki günümüze kadar ayakta kalmayı başaran yapı hangisidir biliyor muyuz hadici?

Cevap: KEOPS PİRAMİDİ.

Bu yarışmanın ardından saat 20.30 'da klasik Hadi yarışması yapılacak. Ancak bu yarışmanın konsepti Romantik Film olacak. Bu yarışmada büyük ödül 20 bin TL olacak. 

Bu yarışmanın ardından da Hadi saat 22,00 'da Derbi gecesi ile yapılacak. Bu yarışma öncesi Hadicilere joker kodu dağıtılacak. Digitürk derbi gecesi ile ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"10.000 TL ödüllü hadi1000 Digiturk Derbi Gecesi 22:00’de! 25.000 joker gün içinde beIN SPORTS uygulamasında olacak!"

Romantik Film Gecesi bu akşam 20.30'da!

Bu akşamki ipucumuz romantik kalpler için geliyor 2008 yılında vizyona girdiğinde ülkemizde büyük ilgi gören Issız Adam filmini hatırlamayan yok değil mi?
Peki filmdeki iki aşık; Alper ve Ada karakterleri ne işle uğraşıyorlardı anımsayabildik mi? Özellikle Alper'in mesleğini biraz daha dikkatli araştıralım sevgili hadiciler

CEVAP: AŞÇI

İPUCU SORUSU

Türk ve Alman milli takımlarının çeşitli yaş kategorilerinde yer almış, bu sezon devre arasında Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transfer olan futbolcu kimdir biliyor muyuz? 

CEVAP: TOLGAY ARSLAN

JOKER >>>

SPORUNTEKADRESİ

TÜM YARIŞMALARIN İPUCU SORULARI VE JOKER KODU YAZIMIZA EKLENECEKTİR. HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN