Hadi 9 Aralık İpucu Sorusu ve Joker Kodu (Çikolatanın Lezzetli Olması İçin Karıştırılması işlemine Ne Ad Verilir?)

Son dakika haberi: Hadi 9 Aralık 2018 joker kodu yayımlandı. Joker kodu ve bugünün ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda çikolatanın sıvılaştırılarak daha lezzetli olması için karıştırılması işlemine ne ad verildiği soruldu.

Hadi 9 Aralık İpucu Sorusu ve Joker Kodu (Çikolatanın Lezzetli Olması İçin Karıştırılması işlemine Ne Ad Verilir?)

Hadi 9 Aralık joker kodu yayımlandı.

Akıllı telefon bilgi yarışması uygulaması Hadi bugün büyük ödüllü yarışması ile yapılacak. Yarışma için geri sayım devam ederken bugünün joker kodu belli oldu.

Akıllı telefonlarda canlı olarak her gün oynanan bilgi yarışması Hadi, yüz binlerce kişi tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Merve Toy ile Müge Boz 'un sunumları ile ekranlara gelen bilgi yarışmasında her gün on binlerce lira ikramiye dağıtılıyor. Yarışmaya katılanlardan tüm soruları bilenler, büyük ikramiyeyi kendi, aralarında eşit olarak bölüştürülüyor.

Hadicilerin en çok araştırdığı konu ise joker kodu. Sponsorlu günlerde yapılan yarışmalar öncesi joker kodları veriliyor. Sınırlı sayıda olan bu joker kodları ile yarışmacılar 1 adet joker kazanıyor. Yarışmas esnasında bir soruyu yanıtlamadığınız ya da yanlış yanıtladığınızda joker devreye giriyor ve yarışmaya devam ediyorsunuz. Ancak jokerinizi son soruda kullanamıyorsunuz.

Ülker çikolatanın katkıları ile bugün yapılacak joker kodu şu şekilde;

Yukarıda yazan joker kodu tükenmeden hadide joker kazan yazan yerden alabilirsiniz.

HADİ İPUCU SORUSU

Hadi ipucu sorusu henü yayımlandı.Yayımlanan ipucu sorusunda çikolatanın daha lezzetli olması için karıştırılması işlemine ne ad verildiği soruldu

CEVAP: KONÇLAMA

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS u için >>>> TIKLAYIN