Hadi 8 Aralık tv+ Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Tarzan'ın Vazgeçilmez Aşkını Kim Canlandırmıştır?

Hadi ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda Tarzan 'ın vazgeçilmez aşkı Jane 'yi kimin canlandırdığı soruldu. 8 Aralık 2018 Hadi yarışması joker kodu yayımlandı. İşte 1 joker kazanabileceğiniz kod ve 8 Aralık tarihli ipucu sorusunun cevabı.

Hadi 8 Aralık tv+  Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Tarzan'ın Vazgeçilmez Aşkını Kim Canlandırmıştır?

8 Aralık Hadi İpucu sorusu ve joker kodu yayımlandı.

Akıllı telefonlarda oynanan bilgi yarışması Hadi 'de bugünün joker kodu yayımlandı. Yayımlanan joker kodu kamubulteni.com 'da.

Müge Boz ve Merve Toy 'un sempatik ve güzel sunumları ile telefonlarda yayımlanan akıllı telefon bilgi yarışmasında bu akşam saat 20,30 'da yeni yarışması ile yapılacak. 

Akıllı telefonlarda oynanan gerçek para ödüllü Hadi Bilgi Yarışması programı bu akşam 30 bin TL ödüllü yarışması ile yapılacak. Saatler 20,30 'u gösterdiğinde başlayacak bilgi yarışmasında sorulacak sorulardan biri belli oldu. Biz de Kamubuleni.com olarak hadi ipucu sorusuna ve cevabına haberimizde yer verdik.

Bu akşam saat 20,30 'da yapılacak olan bilgi yarışmasında 12 soru sorulacak ve 12 'de 12 yapan katılımcılar 30 bin TL 'lik büyük ikramiyeyi aralarında eşit olarak bölüştürecek. 

JOKER KODU

Hadi 'nin bugünkü joker kodu yayımlandı. yayımlanan joker kodu şu şekilde;

İPUCU SORUSU BELLİ OLDU

Hadi 'nin yayımlanan ipucu osrusunda, Tarzan filminde Tarzan 'ın vazgeçilmez aşkı olan Jane 'yi canlandıran kişinin kim olduğu soruldu. Jane karakterini Margot Robbie canlandırmıştır. 

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN