Hadi 7 Ocak Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Pokemon Eğiticisi Olmak İsteyen Çizgi Karakter

Gerçek para ödüllü akıllı telefon bilgi yarışması Hadi, bugün saat 12,30 'da ve 20.30 'da yapılacak. Yarıma öncesi ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan yeni ipucu sorusu haberimizde.

Hadi 7 Ocak Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Pokemon Eğiticisi Olmak İsteyen Çizgi Karakter

Son dakika haberi: Hadi 7 Ocak ipucu sorusu yayımlandı.

Saat 12,30 'u gösterdiğinde başlayacak olan Hadi yarışması öncesi ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda görme engellilere refakat eden özel eğitimli köpeklere ne ad verildiği soruldu.

Cep telefonlarda oynanan gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi, her gün Müge Boz ile Merve Toy 'un sunumu ile yapılmaktadır. Her gün yapılan bilgi yarışması bugün saat 12.30 'da yapılacak. 

12.30 'da yapılacak yarışmanın ipucu sorusu şu şekilde;

"hadi bugün 12.30'da!

İpucumuz Rehber Köpekler Derneği'nden geliyor! Görme engellilere refakat ederek onların bağımsız hareket etmelerine yardımcı olan özel eğitimli köpeklere verilen ad hangisidir biliyor muyuz?"

CEVAP: REHBER KÖPEK.

20,30 İPUCU SORUSU

Hadi İnstagram kanalından yapılan açıklamada 20,30 yarışmasının ipucu sorusu şu şekilde paylaşıldı:

hadi bugün 20.30’da!

Bugünkü ipucumuz Poke topundan çıkıyor! İpucunu şimdiden yakaladın değil mi sevgili hadici? Pokemon eğiticisi olmak için Pallet kasabasından ayrılan ve tüm Pokemonları yakalayarak gelmiş geçmiş en iyi Pokemon eğiticisi olmak isteyen çizgi karakter hangisidir? 

Hadi joker kodu yayımlandığında habere eklenecektir. Haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN