Hadi 23 Ocak Dergilik Joker Kodu ve İpucu: 2004 yılında Yenikapı’da başlayan kazılarda ortaya çıkarılan limanın adı nedir?

Hadi 23 Ocak 20.30 yarışması öncesi joker kodu yayınlandı. Dergilik sponsorluğunda yapılacak yarışma öncesi joker kodu ve ipucu sorusu. 2004 yılında Yenikapı’da başlayan kazılarda ortaya çıkarılan limanın adı nedir? İşte cevap.

Hadi 23 Ocak Dergilik Joker Kodu ve İpucu: 2004 yılında Yenikapı’da başlayan kazılarda ortaya çıkarılan limanın adı nedir?

hadi 100 bu akşam Dergilik’in katkılarıyla 20:30’da! 

10.000 TL ödüle 30.000 joker Dergilik uygulamasında seni bekliyor!  Hemen Dergilik uygulamasına git, jokerini kap.

JOKER KODU

Joker kodu Dergilik uygulamasında . Joker kodu Dergilikte şu şekildedir:

Joker kodları kişiye özeldir. Bu nedenle Dergilik uygulamasından jokerinizi tükenmeden alabilirsiniz.

İPUCU SORUSU

Hadi , artık yeni formatı ile yarışmalar da düzenliyor. Bu formatlardan biri, yarışmada doğru bilen sayı 100 kişi kalana kadar yarışmanın devam ettiği oyunlar olacak. Bu akşam 20.30 yarışmasında da 100 kişi kalana kadar yarışma devam edecek. Bu da kişi başı en az 100 TL ikramiye demektir.

Hadi instagram kanalından yayınlanan ipucu sorusu şu şekilde;

"Son 100 kişi kalana kadar yarışacağımız hadi 100, bu akşam Dergilik katkılarıyla 20.30'da! 

Ödülümüz Dergilik'ten tam 10.000 TL

İstanbul, tarihin ileri medeniyetlerine ev sahipliği yapmış kadim bir şehirdir. Dolayısıyla İstanbul'da yürütülen herhangi bir yer altı çalışması, beraberinde Neolitik, Helenistik, Roma ve Bizans İmparatorluğu dönemlerine ait arkeolojik kalıntılar gibi heyecan verici yeni keşifleri de ortaya çıkarmaktadır. Bu akşamki ipucumuz da İstanbul’un tarihini seven hadiciler için geliyor. 2004 yılında Yenikapı’da başlayan kazılarda ortaya çıkarılan limanın adı nedir?"

CEVAP: Theodosius Limanı

Her gün joker kodu ve ipucu sorularından haberdar olmak için;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN