Hadi 17 Ocak YouTube Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Halikarnassos Hangi İlçemizin Eski Adıdır?

Son dakika: Hadi 17 Ocak 2019 20.30 yarışmasının ipucu sorusu yayınlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda, Halikarnassos 'un hangi ilçemizin eski adı olduğu soruldu.

Hadi 17 Ocak YouTube Joker Kodu ve İpucu Sorusu: Halikarnassos Hangi İlçemizin Eski Adıdır?

17 Ocak Hadi ipucu sorusu ve joker kodu.

Hadi 17 Ocak saat 12.30 yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Hadi İnstagram kanalı üzerinden yayımlanan ipucu sorusu ve ipucu sorusunun cevabı yazımızda.

Gerçek para ödüllü bilgi yarışması Hadi 'nin İnstagram kanalından yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

hadi bugün 12.30’da!

Ödül 20.000 TL

Mister No’nun senaristi ve çizeri tarafından yaratılan ve 1962 yılında ülkemizde yayınlanmaya başlayan çizgi roman kahramanı “Baltalı İlah” Zagor Tenay’ı hatırlamayan var mı? Peki, Zagor'un dostu ve yardımcısının adını hatırlıyor musun hadici? İpucunu çoktan bulduysan senin için bir bilgimiz daha var. Zagor’un şimdiye kadar üç sinema filmi uyarlaması yapılmıştır ve bu üç film de Türkiye’de çekilmiştir.

İPUCU SORUSUNUN CEVABI: ÇİKO

İKİ JOKER KODU

YOUTUBESÜRPRİZİ

YOUTUBESÜPRİZİ

20.30 İPUCU SORUSU

Hadi 'nin yayımlanan ikinci ipucu sorusunda şu ifadelere yer verildi:

hadiciler 20.000 TL ödül için bugün 20:30’da buluşuyor muyuz? Cevabınız evetse günün ipucu sizin için geliyor! Troezen adında bir Dor tarafından kurulduğuna inanılan ve ülkemizin güney bölgesinde yer alan Halikarnassos, hangi ilçemizin eski adıdır? Bir tahminin varsa, yorumlarda paylaşmayı unutma hadici! .

CEVAP: BODRUM

Hadi 17 Ocak joker kodu henüz yayınlanmadı. Joker kodu yayımlandığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN