Hadi 10 Aralık Joker Kodu ve soru: Sheldon Cooper karakterinin olduğu dizi

Hadi 10 Aralık günü toplamda 100 bin TL ikramiye dağıtacak. Gerçek para ödüllü bilgi yarışmasında bugünün ipucu sorusu ve Joker Kodu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda Sheldon Cooper, Howard wolovitz ve Leonard Hofstader karakterlerinin olduğu dizi soruldu. İşte joker kodu ve İpucu Sorusunun cevabı

Hadi 10 Aralık  Joker Kodu ve soru: Sheldon Cooper karakterinin olduğu dizi

Akıllı telefon yarışma programı Hadi bugün büyük ödülü ile yapılacak.

Hadi bilgi yarışması uygulaması her gün on binlerce TL para dağıtıyor. Telefonlarca her gün canlı olarak yapılan bilgi yarışması uygulaması Hadi, bugün toplamda 100 bin TL para dağıtacak.

HADİ YENİ JOKER KODU İÇİN TIKLAYIN

Her gün 20,30 ‘da ve hafta içi 20,30 ‘a ek olarak saat 12,30 ‘da da yapılan bilgi yarışmasında katılımcılara 12 soru soruluyor. Sorulan bu soruların hepsini doğru şekilde yanıtlayan yarışmacılar arasında para ödülü eşit şekilde dağıtılıyor.

Güzel ve sempatik sunucular Merve Toy ile Müge Boz ‘un sunumu ile yayımlanan Hadi Bilgi yarışması uygulamasında bugün ilk yarışma saat 12,30 ‘da yapılacak. 12.30 ‘da yapılacak bu yarışma için ipucu osrusu yayımlandı.

JOKER KODU YAYIMLANDI MI?

Hadi, sponsorlu yarışma yapılan günlerde joker kodu vermektedir. Bugün joker kodu yayımlandı. Yayımlanan joker kodu şu şekilde. 

İPUCU SORUSU

Hadi ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda Sheldon Cooper, Leonard Hofstader ve Howard wolovitz karakterlerinin olduğu dizi soruldu. 

Bu karakterler  dünyaca ünlü komedi dizisi THE BİG BANG THEORY dizisinde oynayan karakterlerdir. 

İpucu sorusu ve joker kodu yayımlandığı anda haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN