Cildi Ölü Deriden Arındırmak İçin Kullanılan Yöntem Nedir? İşte Hadi İpucu Sorusunun Cevabı

Hadi 'nin bu akşamki yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan soruda Cildi ölü derilerden arındırmak için kullanılan yöntemin ne olduğu sorusu soruldu.

Cildi Ölü Deriden Arındırmak İçin Kullanılan Yöntem Nedir? İşte Hadi İpucu Sorusunun Cevabı

Hadi 'nin bu akşam yapılacak yarışmanın ipucu sorusu yayımlandı.

Saatler 20,30 'u gösterdiğinde yapılacak Haid Bilgi Yarışmasının ipucu osrusu yayımlandı. 20 Kasım 2018 Salı saat 20,30 tarihli Hadi Bilgi yarışmasında bu akışam cildi ölü derilerden arındırmak için uygulamam işlemin adının ne olduğu sorusu soruldu. Hadi 'nin İnstagram kanalından sorunun yayımlanmasının ardından Hadiciler sorunun cevabını araştırmaya başladı.

Güzel ve sempatik sunucular Müge Boz ile Merve Toy 'un sunumları ile telefonlarda yayımlanan gerçek para ödüllü bilgi yarışması bu akşam saat 20,30 'da yapılacak.

Trendyol 'un sponsoru olduğu bu akşamki yarışmada ipucu sorusu şu şekilde;

Hadi bu akşam Trendyol Özel Yarışmasıyla 20.30’da! 

Ödül Trendyol’un katkılarıyla 40.000TL

Cilt temizliği için kullanılan birçok yöntem var ve bunlardan biri de bugünkü ipucumuz.  Cildi ölü deriden arındırmak için kullanılan yöntemin adını bilen var mı? 

Sorulan sorunun cevabı PEELİNG.

Peeling zamanla ciltte oluşan ve yapılan bakımların olumsuz etkisini önleyen ölü derinin ciltten temizlenmesi ve alttaki temiz, canlı, sağlıklı derinin ortaya çıkmasını sağlayan bir tür maske uygulamasıdır.