Adnan Menderes Havalimanı ve Schiphol Havalimanı Nerede? Hadi 16 Aralık SunExpress Joker Kodu ve İpucu Sorusu

16 Aralık Hadi yarışması öncesi joker kodu yayımlandı. 10 bin joker İçin yayımlanan kod ve ipucu sorusu hakkında son bilgiler haberimizde. İpucu sorusunda Uçağınız Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkıp Schiphol Havalimanı'na iniyorsa nereden nereye gidiyorsunuzdur? ifadelerine yer verildi. İşte ipucu sorusunun cevabı.

Adnan Menderes Havalimanı ve Schiphol Havalimanı Nerede? Hadi 16 Aralık SunExpress Joker Kodu ve İpucu Sorusu

Hadi 16 Aralık joker kodu yayımlandı

Hadi 16 Aralık saat 20,30 yarışması öncesi 10 bin joker için kod yayımlandı. Her gün saat 20,30 'da ve hafta içi saat 12,30 'da cep telefonlarında oynanan Hadi bilgi yarışması , her gün on binlerce Türk Lirası para dağıtıyor.

Gerçek para ödüllü Hadi Bilgi Yarışmasında katılımcılara 12 soru soruluyor. Akıllı telefonlarca canlı olarak sempatik sunucular Merve Toy ile Müge Boz tarafından sunulan yarışmada, tüm sorulara doğru cevap veren katılımcılara, büyük ikramiye eşit şekilde bölüştürülüyor.

Sponsorlu yarışmaları öncesi joker kodu yayımlayan Hadi, bugün de 10 bin kontenjanlı joker kodu yayımladı. Yayımlanan joker kodu şu şekilde;

Yayımlanan joker kodu: GÜNEŞ

JOKER KODU NASIL ALINIR?

Joker kodunu aşağıdaki şekilde girin ve joker kazanın.

1. Hadi uygulamasını açın ve aşağıda bulunan Joker Kazan butonunu tıklayın

2. Daha sonra joker kodunu kutucuğa girin ve jokerinizi alın.

İPUCU SORUSU

Hadi 16 Aralık ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

"Seyahat tutkunlarının hikayelerinde anlatacakları yüzlerce yer olsa da hepsi havaalanlarında başlar  Bazen sıcacık bir boyoz eşliğinde uçak beklenir, bazen de yolcuğulun yorgunluğu stroopwafel ve kahve ile atılır  Seyyah hadiciler ipucumuzun nereden geleceğini tahmin etti bile  Uçağınız Adnan Menderes Havalimanı'ndan kalkıp Schiphol Havalimanı'na iniyorsa nereden nereye gidiyorsunuzdur?"

Cevap: İZMİR-AMSTERDAM