Zabıta Memuru Tokatlayan  Daire Başkanı için İstenen Ceza Belli Oldu

İstanbul Kartal'da bir zabıta memurunu arkadaşlarının önünde çocuk azarlar gibi azarlayıp darp eden Zabıta memuru için istenen ceza belli oldu.

Zabıta Memuru Tokatlayan  Daire Başkanı için İstenen Ceza Belli Oldu

Bir zabıta memurunu darp ettiği gerekçesiyle yargılanan İBB Zabıta Daire Başkanı Karali'nin 1.5 yıla kadar hapsinin istendiği öğrenildi.  İstanbul Kartal'da bir zabıta memurunu yanına çağırıp darp ettiği gerekçesiyle görevinden uzaklaştırılan İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali için istenen ceza belli oldu. 

Savcılık tarafından darp olayıyla ilgili hazırlanan iddianamede Karali'nin 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası alması talep edildi. Geçtiğimiz sene meydana gelen olay büyük tepkilere neden olmuştu. Karali isimli İBB Zabıta Daire Başkanı, bir zabıta memurunu yanına çağırmış, arkadaşlarının yanında azalarmış daha sonra da darp etmişti. Görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasından sonra harekete geçen İBB şahsı görevden uzaklaştırmıştı. 

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA