Z Kuşağı Oy Kullanmamalı Dedi Tepkiler Çığ Gibi

Sunucu Hakan Ural farkındalığı yoksa Z Kuşağı oy kullanmamalı dedi, ‘’ Ülkenin geçmişini bilmiyorsun’’ diyen Ural’ı gençler sosyal medyada topa tuttu.

Z Kuşağı Oy Kullanmamalı Dedi Tepkiler Çığ Gibi

Hakan Ural sunuculuk yaptığı programda Z kuşağıyla ilgili, "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin geçmişini bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun ama oy atıyorsun. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Farkındalığı yoksa Z kuşağı oy kullanmamalı" dedi.

Z kuşağı olarak biline ve son dönemde özellikle sokak röpörtajlarında gündeme dair açıklamada bulunan gençlerle ilgili Hakan Ural’dan büyük tepki çekecek açıklamalar geldi.

Sunuculuk yaptığı sırada bir sokak röportajı ekranlara getirildi ve gençlere uzatılan mikrofonda "Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?" konulu röportaj yapıldı. Bu röportaja değinen Ural, "Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence." dedi.

Sosyal Medyada Gündem

Hakan Ural’ın bu açıklamaları gençler tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Özellikle Ural’ın çürük raporu alarak askere gitmediği konusuna değinen gençlerin Ural’a tepkisi büyük oldu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /