Yüz Bin Kişiye İş Ve İstihdam İmkanı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ Gebze'de inşası devam eden Bilişim Vadisi Projesi ile ilgili konuştu.Detaylar haberimizde

Yüz Bin Kişiye İş Ve İstihdam İmkanı!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk ÖZLÜ Gebze’de inşası devam eden Bilişim Vadisi projesi ile ilgili konuştu. Bakan ÖZLÜ vadinin kurulması kararının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ve dönemin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat ERGÜN tarafından alındığını, projenin ülkemiz için arz ettiği önemin büyük olduğunu söyledi. Projenin birinci etabının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen bakan ÖZLÜ vadinin etap etap faaliyete geçeceğini vadinin birinci etabının tamamlanıp faaliyete geçtiğinde iki bin kişiye tüm etaplar tamamlandığında Bets10 ise yaklaşık yüz bin kişiye iş ve istihdam alanı yaratacağını belirtti.

Vadi bünyesinde yaklaşık beş bin AR-GE firmasının faaliyet gösterdiğini belirten bakan ÖZLÜ vadinin tam Osmangazi Köprüsü’nün ayağında olduğunu ve Osmangazi Köprüsü aracılığıyla vadiden önemli sanayi kentlerimizden Bursa’ya kolayca ulaşılabileceğini ve vadinin tüm etaplarının tamamlanmasının ardından 50 milyar dolar ciro hedeflendiğini de sözlerine ekledi. 

 

Kamu personeli, işkur, sydv, banka personeli alım ilanlarından anında haberdar olmak için facebook grubumuza katılmak için tıklayınız.

Kamubulteni.com KONYA