Yürek Yakan 24 Saat... Art Arda 4 İntihar Haberi!

Türkiye'de son 24 saat içerisinde 4 kişinin intihar ettiği bilgisi haber merkezlerine ulaştı. Denizli'de biri kadın olmak üzere Çorum ve Kocaeli'den 4 intihar olayı geldi. Kocaeli'nde intihar eden vatandaşın borçlu olduğu bankaların listesini ardına bıraktıktan sonra intihar ettiği , Çorum'da intihar eden vatandaşın 3 yaşındaki kız çocuğuna 'Seni çok seviyorum kızım, özür dilerim' dedikten sonra canına kıydığı öğrenildi.

Yürek Yakan 24 Saat... Art Arda 4 İntihar Haberi!

Yürek Yakan 24 Saat... Art Arda 4 İntihar Haberi!

Denizli'de intihar eden kişinin 1 çocuk annesi Halime K. olduğu öğrenildi. Halime K. evinin salonunda kendisini iple tavana asara yaşamına son verdi. Eşinden 5 sene önce boşandığı öğrenilen 1 çocuk annesi Helime K.'nin bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

Çorum'dan ise aynı gün içerisinde 2 intihar haberi geldi. 32 yaşındaki Oktay A. Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka Sokak'taki evinin salonunda elektrik kablosuyla kendini asarak hayatına son verirken, Gökhan T.'nin de benzer şekilde yaşamına son verdiği, intiharından önce kızına bir not bıraktığı öğrenildi. Kocaeli'nin Derince Çenedağ Mahallesi'nde 54 yaşındaki emekli Binnet S. ise kendisini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdi.

Binnet S.'nin bankalara olan borçları nedeniyle hayatına son verdiği, ardında borçlu olduğu bankaların isimlerinin yazılı olduğu bir not bıraktığı öğrenildi.

KAYNAK: sondakika.com