Youtuber Arif Gökcek Arkadaşını Öldürmüştü! Öldürülen Gencin Babasından Şok Eden Sözler

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Youtuber Arif Gökçek tarafından öldürülen dondurmacı 25 yaşındaki Halil Karakız'ın Kahramanmaraş'ta yaşayan babası , oğlunun zanlının babası olan Cengiz Gökçek'ten alacağı 15 bin liradan dolayı öldürüldüğünü iddia etti.

Youtuber Arif Gökcek Arkadaşını Öldürmüştü! Öldürülen Gencin Babasından Şok Eden Sözler

Girne Antik Limanı'nda meydana gelen olayda Youtuber Arif Gkçek tarafından öldürülen Halil Karakız'ın babası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Oğlu'nun Kıbrıs'a katil zanlısı Arif Gökçek'in babası Cengiz Gökçek'ten alacağı 15 bin lira için gittiğini söyleyen Karakız, oğlunun KKTC'ye gittikten sonraki süreciyle ilgili, "Cengiz Gökçek'e yaz sezonunda para vermiş o da 'Bunu 1 Kasım'da ben vereceğim' demiş ama parayı vermiyor, 1 ay müsaade isteyerek 'Aralık ayında veririm' demiş. Bu arada da adam iş yerini kapatıp Kıbrıs'a kaçmış. Çocuk bunu öğrenince peşine gidiyor.Oraya gidince de ne oldu ondan sonrasını biz bilmiyoruz. 'Baba Cengiz ustaya 15 bin lira para verdim. Ayın 1'ine vereceğini söyledi' dedi. Kendisine kızdım da 'Neden öyle yaptın, keşke vermeseydin?' dedim. O da 'Baba sezon bitince ayın 1'inde verecek" şeklinde açıklama yaptı. 1 Kasım'da alacağı olan parayı istemesine rağmen alamayan oğluyla ilgili, "1 Kasım'da verecek olduğu parayı oğlum parayı istiyor o da '1 ay müsaade et' dedi. Halil'e 'O parayı vermezler ona göre. Kimseyle alacak verecek içi tartışma. Verirse al, vermezse müsaade et, paranı az az vermesini söyle' dedim." şeklinde konuşan talihsiz baba, oğlunun ölüm haberinin kendilerine ilk geldiğinde 'İntihar' olarak açıklandığını fakat daha sonra cinayetin ortaya çıktığını söyledi.

Oğlunun katilinin hak ettiği cezayı alacağına inandığını söyleyen Mehmet Karakız, Türk adaletine güvenlerinin sonsuz olduğunu söyledi.