Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Amasya Samsun karayolunda seyir halinde olan yolcu otobüsü, aynı yönde ilerleyen ve iş makinesi taşıyan tır ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi can verirken, çok sayıda kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! Ölü ve çok sayıda yaralı var

Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı ,Ölü ve çok sayıda yaralı var 

1 kişinin can verdiği, çok sayıda kişinin yaralandığı kaza sabah erken saatlerde Amasya Samsun karayolunda Taşova sınırları içerisinde yaşandı. 

Candan fırlayarak can verdi

Gelen bilgilere göre Amasya - Samsun arasında seferde olan Mustafa Dursun idaresinde ki yolcu otobüsü, kendisiyle aynı yönde ilerleyen Rıza A. idaresinde ki iş makinesini taşıyan tıra çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otobüste bulunan Güler Güneş isimli yolcu otobüsün kırılan camından yola fırladı. Kazayı gören çervredekiler durumu hemen sağlık personeline ve kurtama ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen ekipler yol fırlayan Güneş'in hayatın kaybettiğini, otobüste bulunan 10 kişinin ise yaralandığını belirledi. 

Yaralılar otobüsten çıkarıldıktan sonra olay yerinde yapılan ilk yardım sonrasında Amasya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza sonrasında sürücüler gözaltına alınırken kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.