Yokuş'tan İdam Çağrısı 'Tüm Teröristleri Sallandıralım'

İYİ Parti GİK Üyesi ve Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, bölücü terör örgütü elebaşı dahil tüm teröristlerin asılması için bir teklif gelmesi halinde gerekli desteğin verileceğini söyledi.

Yokuş'tan İdam Çağrısı 'Tüm Teröristleri Sallandıralım'

İYİ Parti GİK Üyesi ve Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, sosyal medya hesabı üzerinden hükümet ve MHP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu. 

Terör örgütü ve cinsel istismar olaylarıyla ilgili meclise idam düzenlemesi gelmesi halinde destek çıkılacağını söyleyen Yokuş, daha önce MHP lideri tarafından yapılan çağrıyı hatırlatarak, 'Ne bekliyorsunuz, getirin meclise herkes hak ettiği cezayı alsın' dedi.  Yokuş, "Haydi beyler neyi bekliyorsunuz ? Samimiyet testi şimdi ! Gösterin samimiyetinizi ! Ey İktidarın gayri resmi ortakları , Getirin Anayasa Değişikliğini TBMM'ye bitirelim bu ihaneti . İdam cezası almış bebek katili Bahigo dahil ne kadar hain bölücü varsa sallandıralım .Haydi göreve şimdi değilse ne zaman? 25 yaşındaki asker eşi ile 11 aylık asker yavrusunun kanı soğumadan bitirelim hainlerin işini . Sıkar değil mi ? Hemde öyle bir sıkar ki ? Sizi siyaset cambazları sizi! Yine suç üstü yakalandınız ..!" ifadelerini kullandı.

Konya Milletvekili Yokuş'un açıklamaları sosyal medyada büyük destek görürken, çocuk istismarcıları ve teröristlerin idam edilmesine yönelik düzenleme için kampanyalar başladığı görüldü.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA