Yine Bir Skandal Yine Bir Sahte Doktor Vakası Bakın Gerekçesi Neymiş

Bir sahte doktor haberi de Mersin’den geldi. Hastane görevlilerine kendini anestezi doktoru olarak tanıtan şahsın, önlük temin etmek için çocuk yoğun bakım ünitesine giriş yamaya çalıştığı anda sahte doktor olduğu anlaşıldı.

Yine Bir Skandal Yine Bir Sahte Doktor Vakası Bakın Gerekçesi Neymiş

Tekirdağ ve Erzurum’da yakalanan sahte doktorlardan sonra bu sefer sahte doktor vakası da Mersin’de yaşandı. M.K.U. isimli şahıs, hastane görevlilerine kendini anestezi doktoru olarak tanıttı. Bu sırada beyaz önlük bulabilmek için çocuk yoğun bakım ünitesine giriş yapmaya çalışan şüpheli, güvenlik görevlileri tarafından fark edilince yakayı ele verdi. Güvenlik görevlileri şahsı yakalayarak polise teslim etti.

Önlük İle Muayene Olmuş

Edinilen bilgiye göre şüpheli şahıs Mersin Şehir Hastanesine giderek KBB’de muayene olmak istemiş. Randevusu olmayınca muayene olamayacağını anlayan şahıs, kapısı açık bir odada bulunan bir önlükle kendini doktor olarak tanıtıp KBB’de muayene olmuş.

Doktorluğu Merak Etmiş

Ancak şüphelinin yaptığı bununla sınırlı kalmamış. Doktorluğu çok merak ettiğini belirten şüpheli M.K.U., gece hastaneye gidip kendini anestezi doktoru olarak tanıtmış. Şüpheli, bu sırada çocuk yoğun bakım ünitesine gidip önlük almaya çalıştığı anda fark edilip yakalandı. Güvenlik görevlileri tarafından şüphelinin doktor olmadığı tespit edilmiş ve şahıs yakalanarak polis ekiplerine teslim edilmiş.

Alarm Çaldı

Muayene olup eve gittiğinde doktorluğu merak ettiğini söyleyen şahıs gece 24.00 sıralarında hastaneye kadın doğum servisinden giriş yapmaya çalıştığı esnada doktor önlüğünün içerisindeki takip cihazı alarmı çalınca güvenlik görevlilerine sağlıkçı olduğunu, bugün gündüz muayene olurken önlüklerin karıştığını ve önlüğü bırakmak için geldiğini ve oradan ayrıldığı yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Gözaltına alınan sahte doktorun işlemleri devam ediyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /