Yılmaz Özdil'den CHP'ye ŞOK Suçlama: Asla Unutturmayacağımız Bir Gün!

Asla unutturmayacağımız bir gün… 20 yıldır karşı devrimle mücadele eden Mustafa Kemal’in askeri İzmirlilere bugün, mutant gazetecilerin borazanlığında, Davutoğlu’nu, Babacan’ı, kumpasçı The Taraf yazarını alkışlatacaklar.

Yılmaz Özdil'den CHP'ye ŞOK Suçlama: Asla Unutturmayacağımız Bir Gün!

Yılmaz Özdil İzmir Gündoğdu Mitingi hakkında öyle bir tweet attıki. Ortalık karıştı. İşte Yılmaz Özdil'in açıklamları ve gelen tepkiler:

Asla unutturmayacağımız bir gün… 20 yıldır karşı devrimle mücadele eden Mustafa Kemal’in askeri İzmirlilere bugün, mutant gazetecilerin borazanlığında, Davutoğlu’nu, Babacan’ı, kumpasçı The Taraf yazarını alkışlatacaklar. Yılmaz Özdil

Kullanıcılardan çeşitli destek ve eleştiri tivitleri geldi:

Kontrollü muhalifliğin en büyük isimlerinden biriydi bu yılmaz özdil. Yıllarca Atatürk’ü kullanarak maddi manevi prim kastılar. bugün nasıl Tayyip Erdoğan’ın despotizmi bitecekse yılmaz özdil gibi kontrollü muhaliflerin de dönemi bitecek. Acısı bu yüzden.

Bakın ben demiyorum muhalif hatta direkt Chp’li olan Yılmaz Özdil diyor. Atatürk’ün partisi chp, artık ya pkk’lıların ya da fetöcülerin partisine döndü. Chp’nin İzmir’den 1. Sıra vekil adayı bile fetö sevdalısı…