Yılanı Öldürmek İsterken Dehşet Saçtı! 2 Yaralı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evinin bodrumunda yılan gören yaşlı adam dehşete kapılarak tüfeğine sarıldı. Sonrası korkunç...

Yılanı Öldürmek İsterken Dehşet Saçtı! 2 Yaralı

Malatya'da evinin deposunda gördüğü yılanı tüfekle öldürmek isteyen adam eşi ve gelinini yaraladı. Şahıs gözaltına alındı.  Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evinin deposunda gördüğü yılanı tüfekle öldürmek istediği öne sürülen kişi, eşi ve gelinini yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

İddialara göre 62 yaşındaki S.B., Karabağlar Mahallesindeki evinin depo olarak kullandığı bodrumunda büyük bir yılan gördü.

Yılana pompalı tüfekle ateş eden S.B., saçmaların sekmesi Safirbet sebebiyle 60 yaşındaki eşi Z.B . ve 30 yaşındaki gelini F.B.'yi yaraladı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdaheleden sonra İnönü Üniversitesi Turgut Özal Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı iki kadının hayati tehlikesi olmadığı belirtilirken, olaydan sonra S.B.'nin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. Öte yandan S.B. tarafından ateş açılan yılanın telef olduğu bildirildi.