Yetim Şehidin Vasiyeti Ağlattı

Şehit olan Uzman Enes Özgül’ün vasiyeti ortaya çıktı. Vasiyetini duyanların yüreği burkuldu.

Yetim Şehidin Vasiyeti Ağlattı

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 21 Haziran tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve 3 gün sonra şehit olan Piyade Uzman Çavuş Enes Özgül’ün, yetim olduğun ve Isparta’da bir çocuk esirgeme yurdunda büyüdüğü ortaya çıktı.

Şehit Özgül'e ait olduğu belirtilen ve öğretmenine yazdığı, “Ömer hocam, kritik bir operasyona girecem. Pençe Kilitde. Sizden istirhamım şudur. Eğer, şehit olursam adım ve soyadım bir çocuk esirgeme kuruluşuna verilsin hocam. Orada büyüyen çocuk şehit olma hayaliyle büyüsün. Sizleri hep sevdim hoca. Her zaman sevmeye de devam edeceğim. Hepiniz hakkınızı helal edin” mesajı sosyal medyaya düştü.

Şehidin bu paylaşımı sonrası silah arkadaşları Ağzından lan kelimesin bile duymadık. Keşke Enes'i hepiniz tanısaydınız, görüp göremeyeceğiniz en mert adamdı. Hiçbir işten kaçmaz, verilen emirleri layıkıyla yerine getirirdi. Herkesin yardımına koşardı” paylaşımları yaptı.

Şehidin bu paylaşımının dışında 15 Ekim 2019'da ise bir silah arkadaşına üniformalı fotoğrafın göndererek, “Şehit olursam bu fotoğrafla duyurulsun” isteğinde bulunduğu da ortaya çıktı.

Şehidin Vasiyeti Yerine Getirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Şehit Enes Özgül’ün adının, şehidin yetiştiği kuruma verildiğini duyurdu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /