Yeşilçam’ın Ustası Hayatını Kaybetti

Alınan son dakika haberine göre Yeşilçam’ın usta ismi Fatma Girik hayatını kaybetti.

Yeşilçam’ın Ustası Hayatını Kaybetti

Şişli Belediye Başkanı Muammer Kılıç, usta sanatçı Fatma Girik’in hayatını kaybettiğini duyurdu. Uzun zamandır tedavi gören Fatma Girik bu sabah hayata gözlerini yumdu. Bir süre Bodrum’da tedavi gören usta oyun Fatma Girik, tedavisinin daha iyi olması için kısa bir süre önce İstanbul’daki evine yerleşti iki hafta önce fenalaşarak özel bir hastaneye kaldırılan Girik, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Fatma Girik’in vefat haberiyle sanat dünyası yasa boğuldu.

Orhan Gencebay

"Çok üzüldüm Çok büyük bir kayıptır. Son zamanlarda durumu çok hassastı, hastaydı. Türk sinemasına en büyük emekleri verenlerden birisiydi. Durumu iyi değildi. Kaybedeceğimizi hissetmiştik. Kendisini çok seviyorduk. Çok güzel anılarımız var. Harika bir insanı kaybettik. Allah rahmet eylesin."

Göksel Arsoy

"O kadar üzüldüm ki anlatamam. Onun kadar renkli, onun kadar sevecen bir sanatçıya rastlamadım. Hep pozitifti. Bu haber şoke etti. Allah rahmet eylesin. Onu seven binlerce insan kalplerinde yaşatacak."

Hülya Koçyiğit

"Kendimi toparlama toparlamaya çalışıyorum konuşabilmek için. Bir ay kadar önce ziyaret etmiştim. Çok iyiydi, aklı başındaydı. Tabi yürüyemiyordu, onun için fizik tedavi görüyordu."

Cüneyt Arkın

Büyük parçam gitti, yüreğim yanıyor. Yüreğim yanıyor dostlar yüreğim yanıyor. Gitti.... Gitti