Yerel Seçimlerde Heyecan! Özgür Özel, İlk Adayını Tanıttı!

Özgür Özel, Antalya'nın Manavgat ilçesinde partisinin milletvekilleriyle katıldığı geniş çaplı toplantıda, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in yeniden aday gösterilmesini açıkladı. Özel, Sözen'in aday olmayacağını duyurmasına rağmen, onu tekrar aday gösterme kararı aldıklarını belirtti. Özel, partisinin TBMM Grubu 28’inci Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı için Manavgat'ta bulunduğu süre boyunca partisinin gelecekte atacağı adımları ve hedefleri milletvekilleriyle görüştü.

Yerel Seçimlerde Heyecan! Özgür Özel, İlk Adayını Tanıttı!

Özel'in ziyareti sırasında, Manavgat'taki Meliha Ercan Engelsiz Yaşam Merkezi'ni de ziyaret ettiği biliniyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli bireylerle bir araya gelen Özel ve eşi Didem Özel, engellilere özel ilgi gösterdi. Özel, CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı’nın milletvekili rozetini taktığı bir engelli çocukla fotoğraf çektirdi.

Özgür Özel'in ziyareti sırasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e olan ilgisi dikkat çekti. Özel, işitme engelli bir aileyi ziyaret ederken işaret dili tercümanı aracılığıyla iletişim kurdu ve aileyle konuştu. Ailenin Sözen'i belediye başkanı olarak görmek istediğini aktaran tercüman üzerine Özel, Sözen'e hitaben, "Sizi başkan olarak görmek istiyorlar. Şükrü başkanım, bakın siz istemiyorsunuz. Kimseyi de dinlemiyorsunuz ama ne yapacağız bu işi?" ifadelerini kullandı.

Özel, engelli bireyler ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, engellilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Önemli olanın sadece belirli bir günde değil, yılın her gününde engellilerin yaşam koşullarını iyileştirmek olduğunu vurguladı. CHP'li belediyelerin, engelli dostu politikalar izlediğini ve bu yönde çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Belediye başkanlarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

Özel'in, adaylık için düşünen kişilerle görüşmeye hazır olduğunu belirtmesi dikkat çekti. Özel, Şükrü Sözen'in aday olmak istemesi üzerine kendisinin de onu ikna etmeye çalıştığını ifade etti. Engelli bireylerin Sözen'in görevini bırakmasının kendilerini olumsuz etkileyeceğini dile getirdiğini paylaştı.

Sonuç olarak, Özgür Özel, Manavgat ziyareti sırasında Şükrü Sözen'i tekrar aday göstererek, Dünya Engelliler Günü'nde duyurduğu adaylık kararını alkışlar eşliğinde açıkladı. Özel'in, engelli bireylerin yanında duruşunu ve onların sesi olma çabasını vurgulayan bu adım, partisi içinde ve Manavgat'ta büyük yankı uyandırdı.