Yeni Honda Prologue Tanıtıldı: Yüzde Yüz Elektrikli SUV

Honda, yeni % 100 elektrikli SUV modeli Pologue resmi olarak tanıtımı yapıldı. 2024 yılında satışa sunulacağı planlanan yeni Honda Prologue, markasının Kuzey Amerika pazarında ilk elektrikli SUV modeli olmuş olacak.

Yeni Honda Prologue Tanıtıldı: Yüzde Yüz Elektrikli SUV

Yeni model Honda Prologue, Japonya üreticisinin Los Angeles’de bulunan stüdyosunda geliştirilmiş oldu. Elektrikli SUV aracının uzunluğu 4877 mm, genişliği 1989 mm, yüksekliği 1643 mm ile aks’ın esafe oranı 3094 mm olduğu açıklandı. Bu noktada CR-V’den büyük bir model olduğu açıklandı. Mümkün olan Aks mesafesi elektrikli araç olmasının getirmiş olduğu avantajları çok fazla olmaktadır.

Yeni Model Honda Prologue Özellikleri
Boyutu da 2024 Honda Prologue oldukça sade ve akıcı bir tasarım olmaktadır. Ön bölümde yer alan akıcı ve sade tasarım olması da mümkündür. Tampon bölgesinde dikey olan hava girişlerinin altında yuvarlak bir sis lambaları yer almaktadır. Merkezinde geniş olan merkez hava girişi yer almaktadır. Sensörler de bu alanda toplanmış oluyor.

Prologue’a profilden bakarsanız 21 inçlik çift olan renkli jantlar ilk göze çarpan detaylar olmaktadır. Şarj girişleri öndeki çamurlukta bulunmaktadır. Arka kısımda spoyler, LED stoplar, siyah panel ile difüzör ile Range Rover Evogue’ye benzeyen tasarım olmaktadır.