Yaralıya Yardım Etmek Yerine Dökülen Şekerleri Yağmaladılar!

Şanlıurfa'da kaza yapıp yan yatan tırdan yol kenarına saçılan bayram şekerleri ile çikolatalar, yoldan geçenler tarafından yağmalandı. Kaza sonrası tır içerisinde sıkışan sürücüye yardım etmek yerine dökülen malzemeleri toplamaya çalışan kalabalık tepki çekti.

Yaralıya Yardım Etmek Yerine Dökülen Şekerleri Yağmaladılar!

Önceki gün Şanlıurfa´nın Viranşehir ile Ceylanpınar ilçelerinin güzergahı üzerinde bulunan Ceylanpınar Tarım İşletmeleri Müdürlüğü (TİGEM) Beyazkule ile Aslanbaba mevkisi arasında yaşanan olayda bayram şekeri ve çikolata yüklü tır şarampole devrildi.

Kazayı gören TİGEM çalışanları araç sürücüsünü bulunduğu yerden çıkarttı. Yaralı olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan sürücünün durumunun ağır olduğu ve  Şanlıurfa merkeze sevk edildiği belirtildi.

Devrilmenin etkisiyle tırda bulunan şeker ve çikolata paketleri yol kenarındaki araziye saçıldı. Tırın devrildiğini ve araçtaki paketlerin savrulduğunu görenler, yardıma gitmek yerine şeker ve çikolataları toplamak için adeta  birbirlerini ezdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde büyük küçük demeden herkesin şeker ve çikolataları yağmaladığı görülüyor. Arazideki malzemeleri toplayan vatandaşlar, topladıklarını araçlarına doldurup evlerine götürdü. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler büyük tepki çekti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İşte o andan kareler;