Yağmurlu Havada Yapılacaklar Listesi

Pek çok insan yağmur yağdığında hemen bir şeyler yapmak ister. Bir hobi yaratmaya çalışır ya da kitap okumaya. Peki yağmurlu havalarda yapılacaklar listeniz hazır mı? Artık soğuk havalar yaklaşmaya başlarken, hava durumlarında yağmur yağacak uyarıları yaparken acabaların ardı arkası kesilmez. İşte sizlere yağmurlu havalarda yapılacak şeyleri listeliyoruz:

     Yağmurlu Havada Yapılacaklar Listesi

Kitap okumak
Şüphesiz kitap okumak yağmurlu havada yapılacak en güzel ve anlamlı aktivitelerden biri. Hele bir de yanına klasik müzik açtığınızda aldığınız haz daha başka olacak.
Müzik dinlemek 
Sevdiğiniz şarkıları dinlemek, düşünmek, hüzünlenmek, eğlenmek. Bütün bunların ilacı da müzik. Eğer yağmurlu havaların verdiği o kasvetli havadan çıkmak istiyorsanız; kendinize eğlenceli bir müzik açabilirsiniz.
Film İzlemek
Film izlemek eğer yağmurlu havada eve hapsolduysanız ve yapacak birşeyiniz yok ise tam sizlik. Film izleyerek hem yağmurun muhteşem görüntüsü ve hem filmin büyüsü ile beraber harika bir gün geçirebilirsiniz.
Spor Yapmak
Spor yapmak istiyorsanız fakat gezmelerden, ondan bundan bir türlü fırsat bulamıyorsunuz. Yağmur yağdı ve bugün evde kaldınız. Eee spor yapmak için daha ne bekliyorsunuz. Haydi spora.
Yemek Yapmak
Yemek yapmakta yağmurlu havada yapılabilecek en güzel aktivitelerden biridir. Hem kafanız dağılır hem de kendinizi iyi hissedersiniz. Lezzetli tarifler ile yaptığınız yemeklerin ardından yapacağınız bir aktivite ile beraber oldukça mutlu ve keyifli olabilirsiniz.