WhatsApp’tan Devrim Gibi Düzenleme O Sorun Tarihe Karışacak

WhatsApp’ta kullanıcıların en büyük problemlerinden biri tarihe karışıyor. Yanlışlıkla silinen mesajlar geri alınabilecek.

WhatsApp’tan Devrim Gibi Düzenleme O Sorun Tarihe Karışacak

Dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan WhatsApp, yeni düzenlemesi ile çok sayıda kullanıcısını memnun edecek gibi duruyor. Uygulamada yer alan silinen mesajları geri almak için yeni özellik geliyor.

İki Farklı Şekilde Silme

WhatsApp’ta bir mesajı silmek istediğinizde iki farklı seçenek karşınıza çıkıyor. Bunlardan bir tanesi ‘Herkesten Sil’, bir diğer ise ‘Bende Sil’ seçeneği. Ancak kullanıcılar bazen mesajları herkesten silmek istediğinde sadece benden sil, seçeneğine basabiliyordu. Bu durumda geri dönüşü olmayacak şekilde mesajlar kullanıcılardan silinebiliyordu.

Yeni Düzenleme Sevindirecek

Ancak WhatsApp soruna el attı ve yeni düzenlemesini açıkladı. WhatsApp yöneticilerinden Will Cathcart, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kullanıcılar mesajları yanlışlıkla kendileri için silerse mesajın konuşmadaki diğer kullanıcılardan da silinmesinin yolunun açıldığını belirtti.

5 Saniye Kuralı

Yeni özellik sayesinde mesajı kendim için sil seçeneğine bastığınız zaman ekranda 5 saniye boyunca ‘geri al’ seçeneği gelecek. Bu seçeneği tıkladığınızda dilerseniz mesaj geri gelecek ve daha sonra herkesten silebileceksiniz. Ancak mesaj herkesten sil özelliğiyle silinmişse o mesajı kurtarmanın yolu şuan da yok.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /