Whatsapp'a Flaş Özellik! Sınırları Zorlayacak

Whatsapp'tan yeni özelliklere ilişkin yeni duyurular art arda gelirken, diğer yandan gizli şekilde özellik çalışmalarının da yürütüldüğü kaydediliyor.

Whatsapp'a Flaş Özellik! Sınırları Zorlayacak

Kovid-19 pandemisi nedeniyle kendisini karantinaya alan milyonlarca kişi, ailesi, dostları ve iş arkadaşlarıyla iletişimini devam ettirebilmek için görüntülü görüşme uygulamalarına yöneldi. Bu süreci fırsata çevirmek isteyen ve rakiplerine karşı yeni bir hamle arayışında olan Whatsapp görüntülü görüşme desteğinde ileri adım atmaya devam ediyor.

WABetainfo tarafından tespit edilen yeni kodlara göre Whatsapp, görüntülü görüşmede desteklenen en yüksek katılımcı sayısını 50'ye çıkarmayı hedefliyor. İlgili güncellemenin başlangıçta sadece masaüstü sürümü için geleceği, mobil uygulama için ise bu tarz bir güncelleme yapılıp yapılmayacağı belirsiz. Whatsapp , görüntülü görüşmede daha önce azami katılımcı sayısını 8'e yükseltmişti. Zoom gibi platformların karantina sürecinde 1 adım öne geçmesi diğer platformları da atılacak adımlar konusunda aceleciliğe itmiş durumda.